Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Hilda Groen
  Zojuist mijn eerste bestelling bij Postcards from Essie ontvangen. Gewoon super. Heel snel. Prachtige kaarten. Perfect verpakt. Persoonlijk bedanktkaartje erbij. Ik ben geneigd om direct meer te bestellen maar eerst maar wat versturen voor Postcrossing. Bedankt en tot ‘bestels’.
 • Geplaatst door Justie
  Oke .... soms denk je ik moet echt een review schrijven .... doe het ook weinig maar nu moest ik wel . Wat een goede service ! Snel geleverd mooi verpakt en een leuk kado erbij ! Dit is gewoon een top review waard ! Allemaal hier bestellen hoor
 • Geplaatst door Monique
  Hoi Essie, het was deze keer ook weer leuk om het pakketje te ontvangen. Een feestje ook om uit te pakken, met extra kaarten, een attent persoonlijk kaartje en deze keer ook nog een mooi roze potlood. Dat was een verassing. Hartelijk bedankt. En tot een volgende keer!
 • Geplaatst door Meiny
  Na al die keurig geleverde bestellingen, altijd met iets extra’s én een persoonlijk berichtje, moet ik toch eens een berichtje achterlaten: tóppie, Essie!!
 • Geplaatst door Jessica
  Heb mijn bestelling goed binnen gekregen gisteren en super blij mee.. ook voor de extra kaarten die er bij zaten.
  Heb so weer een nieuwe bestelling gedaan ... was al veel kwijt aan de kinderen
 • Geplaatst door Nathalie
  Superleuk zeg! Mijn eerste bestelling zojuist ontvangen, met 2 gratis kaarten en een persoonlijk bedankje. Bestelling binnen 1 dag ontvangen, het zat zelfs al in een leuke envelop. Ik bestel zeker snel weer bij je!
 • Geplaatst door Meiny
  Vandaag weer een bestelling binnen gekregen. Zoals gewoonlijk mooi verpakt en met een leuke attentie erbij! Aanrader!!
 • Geplaatst door Marc Den Heijer
  Vandaag kreeg ik de bestelde kaarten binnen inclusief de verrassingskaarten en het persoonlijke kaartje van jou, het maakte me blij!
  Wat een mooie kaarten zijn het, ook het verrassingspakket was grandioos!
  Ben blij dat ik jouw kaarten dadelijk dmv postcrossing de wereld over mag sturen, want hier gaan mensen blij van worden!
  Je ziet me zeker weer terug voor een volgende bestelling, thnx!

  Marc
 • Geplaatst door Jacoline
  Wat een leuke kaarten heb je in je webshop!
  Vrijdag mijn eerste bestelling ontvangen, heel goed verpakt en als verrassing nog twee extra kaarten gekregen.
  Ben er erg blij mee. Dankjewel, en ik ga zeker vaker bestellen!
 • Geplaatst door Wil Hendriks
  Hallo Essie,

  Vandaag is mijn bestelling binnengekomen, wat een prachtige kaarten zijn het! Ook de extra kaartjes zijn leuk en alles zat in mooie zakjes verpakt, dank je wel voor de snelle levering! Groetjes uit Malden
 • Geplaatst door Ingrid
  Lieve Essie, dank je wel voor je leuke verjaardagsaktie.
  Vandaag binnen gekregen. Wat een leuke kaartjes en stickers.
  Dank je wel voor het extraatje.
  Liefs Ingrid
 • Geplaatst door Ingie
  Hallo Essie, je was gisteren jarig? Dat heb ik gemist, alsnog van harte gefeliciteerd
  Het is weliswaar een poosje terug, maar hierbij ook nog mijn dank voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling. Bedankt ook voor jouw gift bij mijn bestelling. Wat een leuke verrassing. Ik ben blij met de kaarten. Graag tot een volgende keer.
 • Geplaatst door Elly
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een mooie avond van
 • Geplaatst door Niki
  Gefeliciteerd, Veel pret en plezier
 • Geplaatst door Annemieke
  Hallo Essie, gefeliciteerd met he 50e verjaardag 🎂 🎈 🎆 🎊🎊🎁🍾🎀🎶🎶🍷😘. Maak er een onvergetelijke dag van.
  Groetjes Annemieke
 • Geplaatst door Adriana
  Hoi Essie van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag en een fijne dag gewenst💐🥳
 • Geplaatst door José
  Vandaag mijn bestelling ontvangen. Zeer snel, zelfs met de Pinksteren ertussen. Petje af voor deze service! Het is altijd 'n beetje "gevaarlijk" om op jouw site te kijken, want ik zie dan zoveel leuke kaarten dat ik er het liefst heel veel zou bestellen! Maar dat kan ik niet bijhouden met schrijven, dus ik moet van mezelf 'n keuze maken. Maar dat valt niet mee. Ik hoop dat je nog heel lang heel veel leuke kaarten blijft verzinnen.
 • Geplaatst door Elisabeth
  Hallo Essie,

  Dinsdag mijn tweede bestelling ontvangen en ik ben er helemaal blij mee.
  Zeer mooie kaarten, snel geleverd in een mooi versierde envelop. Ook het persoonlijk handgeschreven
  berichtje bij de kaarten en het extra kaartje vind ik helemaal geweldig!
  Dankjewel! Tot de volgende bestelling!
 • Geplaatst door Adriana
  Hallo Essie gisteren al mijn bestelling ontvangen. Leuk ingepakt en bedankt voor het extraatje en het geschreven kaartje erbij. Feestje om te ontvangen. Ik kom weer bij je terug👍 Groetjes
 • Geplaatst door Marcel
  Hoi Essie! Vandaag mijn derde bestelling ontvangen. Het is zeer snel en op een hele leuke manier weer verzonden. Zelfs jouw pakjes worden leuk om te ontvangen. Het maakt me gelukkig dat er nog kleine ondernemers zijn die de tijd, moeite en liefde in hun werk stoppen. Nu heb ik even genoeg kaarten , maar wanneer ik weer nodig heb bestel ik zeker bij jou! Aan mij heb je een vaste klant gekregen. Was iedereen maar zo. Heel erg bedankt weer en tot de volgende bestelling!

  Groetjes,
  Marcel
 • Geplaatst door Elly
  Vandaag al mijn bestelling ontvangen! (Gisteren bericht gehad dat het onderweg was.) En wat is het verrassingspakket kaarten leuk! Echt een aanrader. Het is altijd een feestje om de envelop open te maken, ik ben altijd benieuwd naar hoe het nu verpakt is. Het pakket zorgt altijd voor een lach op mijn gezicht, dank je wel
 • Geplaatst door Martha
  Hoi Essie,
  PostNl was snel, vandaag al mijn 15e bestelling in huis, dank je weer voor de extra's . De Holland kaarten zijn heel bijzonder, daar kom ik ongetwijfeld wel weer voor bij je terug.
  Geniet van het weekend en succes,
  Martha
 • Geplaatst door Astrid
  Hallo Essie,
  Vandaag weer mooie nieuwe kaarten en washi tape ontvangen. Alles was weer mooi verpakt en weer een paar kaarten kado gekregen. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer! Grt Astrid
 • Geplaatst door Marcel
  Hoi Essie, Net een tweede bestelling van je ontvangen. Ik heb via mijn vriendin in Duitsland, Postcrossing mogen leren. Vandaar de kaarten. Maar ook al ben ik een man en de meeste hier vrouw, wil ik je toch bedanken dat je het heel leuk inpakt en heel erg bedankt voor het geschreven kaartje. Omdat ik beginner ben heb je wat kaarten nodig dus in de toekomst bestel ik zeker weer bij je. Dit is leuke klantenbinding. Heel erg bedankt! P.s. Heb je of komen er ook nog kaarten van het koninklijke huis?

  Groetjes en ga zeker zo door,

  Marcel
 • Geplaatst door Rosalien
  Na een pauze van een paar jaar weer gestart met Postcrossing, dus mijn kaartencollectie was wel toe aan een update. Via de postcrossing site kwam ik hier terecht en de Famous Dutch kaarten zijn precies wat ik altijd zocht. Verpakt als een cadeautje maakt de bestelling extra leuk. Bedankt en tot de volgende keer!
 • Geplaatst door Ingrid
  Lieve Essie,

  Dank je wel voor je prachtige versierde enveloppe ( wat een leuk poezentape) Je prachtig ingepakte leuke kaarten en extraatjes.
  Graag tot de volgende bestelling.
  Happy Smile
  Ingrid
 • Geplaatst door Gonny
  Voor het eerst een bestelling van je ontvangen. Wat een mooie kaarten en wat gezellig verpakt. Een geweldig bijpassend stickervel erbij, met recht een feestje! Dankjewel!
 • Geplaatst door Birgit
  Beste Essie,
  Altijd leuk om bij jou te winkelen, en je maakt inderdaad van elke zending een feestje. Ik werd weer helemaal vrolijk toen je pakje vandaag binnenkwam!
  Bedankt, Birgit
 • Geplaatst door Erika
  Hallo Essie, wat een gezellige post kreeg ik afgelopen week, allemaal prachtig ingepakte kaarten, het leek wel een feestje! Bedankt, je hebt er een enthousiaste klant bij!
 • Geplaatst door Wil Hendriks
  Hoi Essie,
  bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling! Superblij met de mooie kaarten! Tot een volgende keer!
 • Geplaatst door Ingrid
  Hoi Essie,
  Weer een leuk versierde enveloppe open gemaakt.
  Heel blij met alle mooie nieuwe kaarten.
  Dank je wel voor de extraatjes.
  Pas Goed op Jezelf
  Liefs Ingrid
 • Geplaatst door Rita Hamstra
  Hallo Essie,
  Daarnet de mooi versierde enveloppe met de kaarten ontvangen.
  De kaarten zijn echt heel mooi! En je hebt ze ook zo goed verpakt.
  Dank je wel voor de leuke ansichtkaart om in te kleuren.
  Die ga ik naar mijn kleinkind in Amerika sturen.
  Groetjes van Rita
 • Geplaatst door Nancy
  Hoi Es,
  In een leuk versierde envelop 3 mooie zakjes vol cadeautjes. Alle nieuw uitgebrachte kaarten zijn weer heel mooi. Ik ben vooral fan van de receptenkaarten (heel goed opgezet, niet te ingewikkeld en toch typisch Nederland), de kleurkaarten (super voor de kinderen bij Postcrossing) en de Keep Kalm-kaarten (ga je daar nog even snel een paar nieuwe voor verzinnen haha!). Bedankt, ook weer voor de extra kaarten!
  Groetjes van Nancy
 • Geplaatst door Annemarie
  Hallo Essie,

  Vandaag weer heel mooie kaarten van je ontvangen, met een extra kadootje.
  Heel erg bedankt!
  Heb al een paar kaarten van Nederlandse steden verstuurd voor postcrossing en deze zijn direkt bij de ontvangers "favoriet"gemaakt!

  Groetjes en zeker tot de volgende keer, Annemarie.
 • Geplaatst door Astrid
  Hallo Essie,
  Vandaag mijn kaarten ontvangen met een kadootje erin. Alles mooi verpakt en ik ben superblij met de kaarten!!

  Grt Astrid
 • Geplaatst door Ilona Nicolai
  Hallo Essie ,

  Net mijn pakje ontvangen ondanks de foute postcode die ik had doorgegeven. Geweldig hoe het verpakt was, echt super leuk en lief. Super bedankt voor de extra kaart van Maastricht,mdie bestel ik de volgende keer zeer zeker mee.
  Ik wordt zeker klant bij jullie, dankjewel.

  Liefs Ilona uit Maastricht
 • Geplaatst door Annemarie
  Hallo Essie, vandaag je kaarten ontvangen. ECHT een kadootje! Wat een mooie kaarten en zo leuk verpakt! Het lijkt me ook zo leuk om zo'n "winkeltje" te hebben en voor iedereen kadootje te versturen, want ik weet zeker dat iedereen hardstikke blij is met zulke post!😘
 • Geplaatst door Ronald Odekerken
  Op dinsdag besteld, woensdag geleverd!! Top hoor en dan ook nog een dubbel extraatje. Postkaarten besteld met theme voeding en hier kreeg ik een xtra kaart en stickers bij.....gelijke thema! Het is niet de eerste keer n iedere keer weer Top verzorgd !
 • Geplaatst door Ingrid
  Lieve Essie, dank je wel voor je vrolijk versierde enveloppe met inhoud !
  Heel blij met de super mooie kaarten. Leuk zijn die receptenkaarten.
  Dank je wel voor de lieve extraatjes ...
  Graag tot de volgende bestelling
  Liefs Ingrid
 • Geplaatst door Maaike
  Hi Essie,

  Super fijn dat het pakketje zo snel kwam, dank je wel! Ik wordt zo blij van het mooi verpakte pakketje en de mooie kaarten en stikkers!

  Groetjes,
  Maaike
 • Geplaatst door Maarten van Dijken
  Lieve Essie, bedankt voor deze prachtige kaarten! De hele zending was erg mooi ingepakt (cadeautje voor mezelf en indirect ook anderen!), en nog wat leuks erbij. Daar word ik nou blij van! De kwaliteit van deze ansichten vind ik opvallend goed; veel beter dan die van de gewone kaarten uit de winkel. Gedrukt op sterk, dik papier, en de voorkant heeft een luxueuze glans. Dit laatste maakt de afbeelding en kleuren helder, rijk en sprankelend. Dus al met al: top! Groetjes, en tot de volgende keer!
 • Geplaatst door Janny
  Hoi lieve Essie,
  Dank je wel wederom voor de altijd snelle levering en ook weer zo leuk en goed verpakt,en de leuke attentie.
  Lieve groet en tot een volgende keer.
  Janny
 • Geplaatst door Ingie
  Hoi Essie, wat heb je toch prachtige ansichtkaarten in het assortiment. Eigenlijk té mooi om te versturen ;-)
  Bedankt, ook voor de extraatjes die ik mocht ontvangen! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes!
 • Geplaatst door Nancy
  Hoi Essie,
  Een gezellige envelop met prachtige kaarten en superleuke extra's, dat is fijn uitpakken. Vooral de kleurpotloodkaarten zijn heel mooi. En ze zijn weer sneller dan het licht aangekomen. Oh ja en de bestelling zat ook nog in een heel mooie verpakking met natuurlijk een persoonlijk berichtje erbij. Bedankt voor alles!
  Groetjes van Nancy
 • Geplaatst door Yolanda
  Hey Essie!
  Ik heb gister mijn bestelling binnen gekregen. Blij mee, mooie kaarten!
  Bedankt voor de snelle service en de leuke extra's!

  Groeten Yolanda
 • Geplaatst door Gerdien
  Beste Essie,
  Ontzettend bedankt voor de prachtige kaarten. En wat mooi verpakt! Het was een cadeautje om open te maken.

  Groetjes Gerdien
 • Geplaatst door Janny
  Lieve Essie,
  Dank je wel voor de kaarten, wederom goed en mooi verpakt en altijd een attentie erbij met een persoonlijk berichtje. Je bent een toppertje !!
  Groetjes en tot gauw.
  Janny
 • Geplaatst door Karin
  Hallo Esther,
  Wat heb jij een prachtige kaarten op je site staan. Dank je wel voor je goed verzorgde levering en voor het lieve extra's dat je erbij gedaan had.
  Je levert ook erg snel. Het pakketje was iets vertraagd bij de post maar daar kan jij niks aan doen.
  Ik ga zeker vaker bij je bestellen, als dit pakket op begint te raken.
  Groetjes, Karin
 • Geplaatst door Ria Pons
  Hallo Esther, dank je wel voor het mooi ingepakte pakje dat ik vanmiddag van je kreeg, die extra vlinderkaart is ook leuk. Zelfs het zakje waar de kaarten in zitten vind ik mooi, want ik spaar speciale zakjes Groetjes van Ria
 • Geplaatst door Marja Oost
  Hoi Essie

  De beste wensen voor 2020 en bedankt voor de mooie setjes wat ik tot nu toe gekregen heb.

  Groetjes Marja
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2017 - 2020 Postcards from Essie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel